16 iunie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Gheorghe Mulțescu va fi noul antrenor al lui Dinamo

Foto: prosport.ro

Gheorghe Mulțescu va semna în curând contractul și va fi noul antrenor al lui Dinamo, echipă pe care trebuie să o salveze de la retrogradare, scrie digisport.ro. Mulțescu va colabora cu o altă glorie dinamovistă, Cornel Țălnar, care va ocupa postul de director tehnic.

”Voi colabora cu Țălnar, suntem împreună. Eu antrenor principal, el director tehnic, dar și cu alte sarcini. El e și la centrul de copii și juniori. Eu și staff-ul meu răspundem de rezultate. Păstrez o mare parte dintre cei care au fost, cunosc și jucătorii. Nu e timp să schimbăm, cu acte, nu mai e cazul. Cred în munca mea și sper să rezolv situația.

Mai greu decât în ’90? E altă formă. Atunci era situația ca echipa să se desființeze, am reușit însă să alcătuiesc un lot bun. Acum e pe final. Preiau echipa cu lipsurile și neajunsurile care sunt. Dar am încredere, se poate rezolva”, a spus Gheorghe Mulțescu, în direct la Digi Sport.

Mulțescu se află la al patrulea mandat de antrenor la Dinamo. El a mai antrenat echipa din Ștefan cel Mare în sezonul 1990/1991 și în perioadele martie 2008 – aprilie 2008 și iunie 2013 – septembrie 2013.

Lasă un răspuns