Gest caritabil al trupei Metallica! Vezi despre ce este vorba

Foto: theguardian.com

Membrii trupei Metallica au anunțat că vor lansa o carte pentru copii pe 26 noiembrie. Banii pe care îi vor strânge vor ajunge la  fundația  All Within My Hands. Potrivit The Guardian, cartea va avea titlul „The ABCs of Metallica”. Aceasta a fost scrisă în colaborare cu autorul Howie Abrams, iar desenele sunt create de Michael „Kaves” McLeer.

Volumul va descrie povești ale trupei, precum si diverse momente amuzante pe care aceasta le-a avut de-a lungul anilor. „Incluzând rime şi ilustraţii, «The ABCs of Metallica» este o privire asupra istoriei trupei, de la A la Z. Fiecare literă din alfabet va sublinia un moment din călătoria noastră, de la «Garage Days» la «Master of Puppets» şi lucruri amuzante despre noi”, au declarat membrii trupei.

Ultimul album al trupei este „Hardwired… to Self Destruct” și a apărut în 2016. Albumul a fost de mare succes, certificat cu platină şi nominalizat la Grammy. De altfel, fanii rock din România abia așteaptă concertul Metallica din București, de pe 14 august.