George Pușcaș, aproape de un transfer la Fenerbahce

George Pușcaș a deschis scorul în meciul Insulele Feroe-România 0-3. Foto: protv.ro

George Pușcaș ar putea pleca de la Reading, fiind aproape de un transfer la Fenerbahce. Echipa din Turcia este interesată de transferul atacantului român, în condițiile în care l-ar ceda la Juventus pe Vedat Muriqi, scrie sport.ro.

Muriqi ar avea șanse foarte mari să ajungă la Juventus mai ales că antrenorul campioanei Italiei, Maurizio Sarri, îl vrea cu insistență pe acesta la echipă. Fenerbahce ar cere în schimbul lui Muriqi aproximativ 25 de milioane de euro. Juventus vrea să-l transfere pe atacantul lui Fenerbahce pentru a-l înlocui pe Mario Mandzukic, după ce acesta i-a anunțat pe oficialii “Bătrânei Doamne” că vrea să părăsească echipa.

Presa din Turcia spune că dacă Muriqi se va transfera la Juventus, Fenerbahce ar fi interesată să-l aducă pe George Pușcaș iar oficialii echipei din Turcia au început deja să-l urmarească pe fotbalistul român. ,,L-au urmărit la meciul cu Spania și l-au plăcut foarte mult. Îl vor urmări în continuare până în ianuarie”, scriu jurnaliștii de la Spor Arena.