3 august 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Gala premiilor UNITER 2021, deschisă publicului larg, transmisă în direct la TV, radio şi online

Foto: news.ro

A fost anunțat că cea de-a 29-a gală de decernare a premiilor UNITER va avea loc pe 19 iulie, în Sala Mare a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, şi va fi transmisă, de la ora 21:00, în direct pe TVR 1, Radio România Cultural şi online, pe uniter.ro şi tvr.ro.

Sosirea invitaţilor pe covorul roşu va fi transmisă, prin urmare  începând cu ora 20:00,  se va putea vedea pe pagina de Facebook a UNITER.

Uniunea Teatrală din România recompensează anual cele mai bune creaţii din arta spectacolului autoton.

Marţi, va fi lansată campania de promovare video a artiştilor nominalizaţi. Zilnic, mesaje de susţinere din partea colegilor de breaslă vor rula pe site-ul Uniunii şi pe contul oficial de Facebook.

În plus, publicul este invitat să îşi aleagă online favoriţii.

Este important de știut că cei care doresc să participe la evenimentul de acordare a premiilor îşi pot cumpăra bilete începând cu 5 iulie, de pe mystage.ro şi de la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti.

Gala UNITER 2021 este organizată de Asociaţia UNITER – Uniunea Teatrală din România şi Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti. Proiectul este finanţat de Ministerul Culturii.