Gala premiilor Gopo 2020 va fi transmisă în direct online pe 29 iunie

Foto: news.ro

Pe 29 iunie, la Verde Stop Arena din București va avea loc Gala premiilor Gopo, care va fi transmisă în direct online, după cum anunţă organizatorii, potrivit news.ro.

La ediția de anul acesta,  vor fi premiate realizările cinematografice din 2019. Pentru a respecta măsurile de siguranță care s-au impus în această perioadă,  va avea loc în aer liber şi va fi transmisă în direct pe protvplus.ro şi premiilegopo.ro, începând cu ora 19.30, când sunt aşteptaţi pe covorul roşu invitaţii.Se mai precizează că momentul sosirii invitaților va fi prezentat de Amalia Enache.

De această dată, Alex Bogdan va fi gazda ceremoniei de decernare a premiilor, care va începe la ora 20:30 şi pentru care a pregătit o serie de parodii la realizarea cărora au contribuit 18 actori, printre care doi invitaţi speciali – Magda Catone şi Dan Chişu.

Filmele care au primit cele mai multe nominalizări la Premiile Gopo 2020 sunt: „La Gomera” (13), „Heidi” (10), „Monştri” (9), „Touch Me Not” (9), „Parking” (8) şi „Mo” (6).

Lista completă a nominalizărilor se poate consulta pe site-ul evenimentului.