22 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Gabriela Firea: Ministerul Familiei nu va fi o instituţie care va oferi doar vouchere şi suplimente, ci va stabili politici publice necesare pentru stimularea natalităţii

Foto: News.ro

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a declarat  că instituţia pe care o va conduce nu va fi una care va oferi doar vouchere şi suplimente, ci va realiza politici publice pentru  a putea stimula natalitatea.

“Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse nu va fi o instituţie care va oferi doar vouchere şi suplimente, ci va stabili politici publice necesare pentru stimularea natalităţii astfel încât în ţara noastră nu doar să locuim, ci şi să trăim bine şi să fie o ţară din care tinerii să nu mai fie tentaţi să plece pentru că aici nu îşi pot întemeia o familie, nu îndrăznesc să aibă copii pentru că sunt dificultăţi financiare sau nu sunt condiţii. În afară de anumite stimulente, ne propunem să creştem numărul de creşe, de grădiniţe, inclusiv în birourile care există care în marile oraşe”, a spus, vineri, Gabriela Firea.
Ea a  ajuns la Ministerul Muncii însoţită de ministrul Muncii, Marius Budăi, acesta afirmând că vor lucra  de acum în colo în echipă.
“Am preferat să venim în echipă, să arătăm că Munca şi Familia vor rămâne în continuare împreună chiar dacă separat din punct de vedere juridic, vom lucra împreună şi vom căuta să implementăm cele mai bune soluţii”, a explicat ministrul Muncii.
Print Friendly, PDF & Email