Gabriela Firea, critici dure pentru Guvernul Orban! Vezi ce a declarat

Foto: b1.ro

Gabriela Firea acuză Guvernul Orban de fugă de răspundere, scrie stiripesurse.ro. Fostul primar general al Capitalei consideră că refuzul Guvernului de a-şi recunoaşte propriile greşeli reprezintă o bătaie de joc la adresa populaţiei.

,,Rușii, chinezii, conspiraționiștii, negaționiștii sunt de vină pentru tot și nu incompetența lui Orban! Dacă îi întrebi pe peneliștii de la guvernare de ce nu testează extins, pentru a preîntâmpina răspândirea comunitară, îți închid gura că ,,ești cu rușii”! Dacă oamenii cer socoteală pentru împrumuturile pe bandă rulantă, împovărătoare, ei scot cealaltă replică : ,,sunteți cu chinezii” ! Dacă cineva îndrăzneste să pomenească despre afacerile cu materiale sanitare din starea de urgență, primește automat eticheta de ,,conspiraționist”. Și mai grav , dacă întrebi vreun om de-al lui Orban cu ce sunt mai periculoase piețele decât magazinele, ți se lipește eticheta de ,,negaționist al virusului”, ,,un om de nimic”.

Asta este definiția bătăii de joc la adresa populației. Un guvern care nu-și recunoaște propriile erori, nu învață din acestea, nu le îndreaptă este un guvern anti-național.

Un guvern căruia nu-i pasă de oameni.

Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, conspiraționiști, negaționiști, gaura din stratul de ozon etc, vina este doar la ei, pentru că au toate pârghiile, toate bugetele, toate instituțiile.

Toată puterea!

Fuga de răspundere este foarte rușinoasă pentru ei și periculoasă pentru toți românii”, scrie Firea pe Facebook”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.