Gabriela Firea: Au început lucrările de foraj la coloanele pasajului Doamna Ghica

Astăzi, Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat  începerea lucrărilor de foraj la coloanele pasajului Doamna Ghica, pe care Municipalitatea și-a propus să le termine în această toamnă, conform unui comunicat Agerpres.

Prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, primarul a menționat: “Au început lucrările de foraj ale coloanelor pasajului Doamna Ghica – un obiectiv de investiţii care va fluidiza traficul foarte intens din zona Colentina – Obor. Conform proiectului tehnic, pasajul va avea 3 deschideri, iar acum se lucrează la pilonii ce vor susţine podul. Ne dorim să-l finalizăm în această toamnă”, a postat Gabriela Firea pe Facebook.

De asemenea, Firea a mai spus că, până în acest moment, au fost efectuate lucrări de relocare a utilităţilor şi lucrări de instalaţii pentru a putea devia traficul, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului. În plus, au fost demarate lucrările de săpătură şi execuţia zidului de sprijin pentru una dintre rampe.

Edilul a mai specificat că activitatea de pe șantiere se desfășoară la parametri optimi și cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru angajați, precum și a normelor igienice și sanitare care s-au impus în prezent, în legătură cu prevenirea răspândirii noului coronavirus.