Gabriela Firea anunță funcția pe care o vrea în conducerea PSD

Foto: digi24.ro

Gabriela Firea a anunțat că nu exclude o candidatură pentru funcția de președinte executiv al PSD, la Congresul partidului. Potrivit digi24.ro, primarul general al Capitalei va candida momentan pentru șefia PSD București și îl va susține la conducerea PSD pe Marcel Ciolacu.

„În această perioadă sunt alegeri la sectoare și vom programa și pentru București”, a spus Gabriela Firea, înaintea ședinței conducerii colective interimare a PSD.

Mai mult, Firea a afirmat că nu va candida la Congres pentru funcția de președinte al formațiunii, însă nu exclude o candidatură pentru poziția de președinte executiv.

Conducerea interimară colectivă a PSD s-a reunit astăzi la sediul partidului din Kiseleff, iar pe ordinea de zi se află mai multe teme, precum strategia partidului privind pensiile speciale, alegerile anticipate și organizarea Congresului formațiunii din 29 februarie.

PSD ar depune o moțiune de cenzură în Parlament dacă Guvernul Orban își asumă răspunderea pe Legea bugetului de stat pe anul 2020 sau pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin.