23 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Gabriela Firea aduce noi critici la adresa coaliției de guvernare

Senatorul PSD Gabriela Firea aduce noi critici la adresa coaliției de guvernare, pe care o denumește „Coaliția Austerității”, motivând că aceasta apelează la o formă de manipulare supremă.

„Manipularea supremă: să convingi oamenii care trăiesc în sărăcie să nu își mai ceară drepturile, pe motiv că statul nu are bani – asta a reușit Coaliția Austerității. Adică bogații au convins săracii că nu mai sunt bani și pentru ei”, spunea Gabriela Firea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Prim-vicepreședintele PSD a declarat că este in responsabilitatea statului să găsească  surse de finanțare sau să mărească gradul de încasare a taxelor și impozitelor.

„Asta nu e problema copiilor, a pensionarilor sau a oamenilor care muncesc. În loc să facă asta, Coaliția Austerității a respins toate amendamentele PSD la Legea Bugetului de Stat, care prevedeau creșterea alocațiilor, a salariilor din Educație, Sănătate și a pensiilor. Asta deși PSD a construit un buget paralel și a arătat că sunt bani pentru toate acestea! Premierul Cîțu a construit bugetul pe logica când iei din puținul celor mulți (și săraci) se face mult pentru cei puțini (și bogați)”, concluziona Firea.

Lasă un răspuns