12 august 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Gabriela Firea a anunțat că va candida pentru funcția de primar al Capitalei

Foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a declarat că vrea să candideze pentru funcția de primar al Bucureștiului în 2024 și că PSD va avea „un candidat bun și pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susține sper din postura de primar general”.

„Le mulțumesc celor care au încredere și nu s-au lăsat păcăliţi de campanii mincinoase la adresa mea, la adresa soțului, a familiei, a echipei din care fac parte și că ne evaluează după comportamentul pe care îl avem, după rezultate, după ce propunem.

Noi am insistat mult la realizarea programului de guvernare pe măsurile sociale, am insistat foarte mult pe creșterea pensiilor, pe sprijinul pentru pensionari să treacă iarna, pe creşterea alocațiilor, pe a 13-a indemnizație pentru persoanele cu dizabilităţi.

Vreau să fiu sănătoasă, și eu, și colegii, și familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute și abandonate de domnul Nicuşor Dan și să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur și am senzația că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua niște măsuri bune”, a mai spus ministrul.

În același timp, ea susține că în partid sunt oameni foarte bine pregătiți, care vor participa la o cursă internă pe sistem american și  la final va ieși un candidat bun și pentru alegerile prezidenţiale, pe care Firea spune îl va susține din postura de primar general, pentru că, la momentul prezidențialelor, vor fi fost depășite cele locale.

Print Friendly, PDF & Email