“Frumos e în Septembrie la Veneţia” de Teodor Mazilu, primul spectacol la Amfiteatru TNB

Astăzi a fost anunțat primul spectacol  care se va desfășura la Amfiteatru TNB, scena care se află deasupra Teatrului Naţional. Este vorba despre “Frumos e în Septembrie la Veneţia” de Teodor Mazilu, în regia Marianei Cămărăşan, care se va juca pe data de 15 și 16 iunie, de la ora 21:30, conform unui comunicat Agerpres.

În distribuţia spectacolului îi regăsim pe actorii Oana Pellea şi Mircea Rusu.

Conform TNB, în  această prima etapă de reluare a spectacolelor, pentru a respecta cu stricteţe recomandările de distanţare socială, din cele 300 de locuri disponibile în cadrul  Amfiteatrului, sunt oferite spre vânzare publicului doar 60 dintre ele.

Spectatorii care doresc să participe la evenimentele organizate de TNB trebuie să respecte anumite măsuri. Astfel ei sunt obligați să poarte măști (medicale/nonmedicale) pe toată durata evenimentului;  să îți dezinfecteze mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool, care va fi pus la dispoziţie la intrare; să se supună verificării temperaturii de către personalul teatrului (persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru); să respecte distanţa de minimum 1,5 m între persoane – de la intrarea în teatru, în sala Amfiteatru, la toalete şi la ieşirea din sală.

A mai fost anunțat faptul că, organizatorii îşi rezervă dreptul de a efectua un triaj observaţional şi de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie precum tuse, strănut, rinoree.

Pentru  luna iunie sunt programate următoareele spectacole: “ArtOrchestra”, regia Horia Rusu – 18 şi 19 iunie; “Vivien Leigh – ultima conferinţă de presă”, regia Liana Ceterchi, cu Lamia Beligan – 20 iunie; “AfterHours”, text şi regie Radu Iacoban – 21 iunie; “Matilda şi groparii”, regia Mircea Rusu – 24 şi 25 iunie; “A fost odată în România” regia Dragoş Huluba – 26 iunie; “20 de ani în Siberia”, regia Sorin Misirianţu – 27 iunie; şi “Anonimul veneţian” regia Ion Caramitru – 28 iunie.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de sâmbătă,  6 iunie, simultan, la casa de bilete a Teatrului Naţional şi prin platforma mystage.ro, informează organizatorii.