28 iulie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Francezii anunță plecarea lui Mbappe: “S-a săturat!”

Foto: Profimedia

Kylian Mbappe a decis să plece de la PSG. Tânărul atacant francez nu mai crede în proiectul parizienilor și vrea să plece, scriu francezii de la RMC Sport. Sursa citată anunță că Mbappe s-a săturat de Ligue 1 și vrea o nouă provocare.

“Mbappe nu mai crede în proiectul lui Leonardo și știu că a cerut să plece. Dacă nu pleacă în vara asta, va pleca gratis la anul. Iar șefii celor de la PSG nici nu vor să audă de asta. Dacă Mbappe va pleca acum, asta înseamnă că trebuie să-și găsească echipă, iar PSG trebuie să-i caute înlocuitor. Dar, da, vestea este că Mbappe nu mai vrea să stea la PSG.”, a spus jurnalistul RMC Sport, Daniel Riolo.

Vestea că Mbappe vrea să plece de la PSG le-a venit “mănușă” celor de la Real Madrid. Surse spun că Florentino Perez îl “pândește” de mult timp pe Kyilian Mbappe și că președintele Realului este un mare admirator al atacantului francez.

Ibericii scriu că Perez va face tot posibilul să-l aducă pe Mbappe pe Santiago Bernabeu, iar relația bună pe care numărul 1 de la Real Madrid o are cu omologul său de la PSG, Nasser Al-Khelaifi, ar putea fi cheia transferului verii, care pare iminent.

Nu trebuie să iau repede o decizia. Trebuie să fiu atent, să iau decizia corectă, ceea ce este dificil. Vreau să-mi ofer toate șansele pentru a lua hotărârea optimă. Eu sunt la un club la care mă simt eu, la care mă simt bine, însă este cel mai bun loc pentru mine? Nu am răspunsul încă. Știu că proiectul suferă schimbări în funcție de prezența sau plecarea mea. Dar cei de la PSG mă înțeleg. Dacă vrei să fii jucător mare, trebuie să știi și în afara terenului cum să faci lucrurile corect și curat”, a declarat Kylian Mbappe.

Oficialii lui PSG au încercat în ultima perioadă să rezolve situația contractuală a lui Kylian Mbappe, însă, așa cum a recunoscut-o chiar el, atacantul care e dorit de Real Madrid nu a luat încă decizia.