17 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Francez urmărit pentru omor de Poliţia spaniolă, prins la Bucureşti

Poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri au depistat şi reţinut, în Bucureşti, un cetăţean francez, în vârstă de 35 de ani, urmărit internaţional, la solicitarea autorităţilor spaniole, pentru comiterea infracţiunii de omor, potrivit Agerpres.

“La data de 27 februarie 2021, bărbatul, împreună cu alte persoane, ar fi lovit o persoană până când a decedat, ulterior abandonând-o pe marginea unei autostrăzi, pentru a crea aparenţa că victima şi-ar fi pierdut viaţa în urma unui accident rutier”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, iar procurorul de serviciu a dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unui judecător din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării.

Acţiunea de identificare şi prindere s-a desfăşurat cu sprijinul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Print Friendly, PDF & Email