Fragmente osoase şi două cranii, de natură umană, găsite în Olt

Foto: stirileprotv.ro

Două cranii şi fragmente osoase de natură umană au fost găsite pe un câmp în comuna Brâncoveni, fiind dispusă efectuarea unei expertize antropologice, a anunţat astăzi Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, potrivit Agerpres.

Pe data de 19 noiembrie, în jurul orei 18:30, pe un teren agricol de lângă satul Mărgheni, comuna Brâncoveni, judeţul Olt, în zona cunoscută sub denumirea “Odaia lui Soreaţă”, au fost găsite mai multe fragmente osoase şi un craniu.

“Ca urmare a aspectelor sesizate, o echipă operativă constituită din procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt şi comisari de poliţie din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Olt s-au deplasat la locul indicat, iar în urma cercetării locului faptei au fost găsite mai multe oase şi fragmente osoase, precum şi două cranii. În urma examinării macroscopice, medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Olt a apreciat că acestea sunt de natură umană”, se arată într-un comunicat.

Până în acest moment au fost audiate persoanele care au găsit fragmentele osoase şi a fost dispusă efectuarea unei expertize antropologice de către Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti.

De asemenea, pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, comisă asupra a două sau mai multe persoane.