Fostul șef al Poliției Rutiere Gherla, găsit mort pe un câmp

Foto: gherlainfo.ro

Fostul șef al Poliției Rutiere Gherla a fost găsit mort, pe un câmp din localitate. Victor Chirtoș avea 63 de ani și era dat dispărut de câteva zile, scrie b1.ro.

Fiica acestuia a sesizat autoritățile pe 9 februarie, în jurul orei 17, anunțând că nu l-a mai putut contacta pe tatăl său de câteva zile. Pe 10 februarie, în jurul orei 10.30, în urma activităţilor de căutare trupul neînsuflețit al bărbatului de 63 de ani, pe un câmp din localitătea Fundătura, comuna Iclod, potrivit gherlainfo.ro.

,,La data de 9 februarie, în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au fost sesizaţi de către o femeie de 32 de ani din Gherla, cu privire la faptul că tatăl său, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Gherla, nu a mai putut fi contactat din data de 5 februarie.

La data de 10 februarie, în jurul orei 10.30, în urma activităţilor de căutare desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Gherla, a fost identificat trupul neînsuflețit al bărbatului de 63 de ani, în extravilanul localităţii Fundătura, comuna Iclod.

În cauză nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, a transmis IPJ Cluj.

Victor Chirtoș a fost consilier al ministrului Apărării Naționale, Constantin Dudu Ionescu, în perioada 1996-2000, iar mai apoi șef al Poliției Rutiere Gherla.