24 septembrie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Formaţia Dream Theater concertează la Romexpo, pe 29 mai 2022

Foto: Dream Theater/Facebook.com

A fost anunțat că formaţia Dream Theater va ajunge la Bucureşti pe 29 mai 2022, pentru a prezenta live publicului din România noul produs discografic numit “A View From The Top Of The World”, material ce urmează a fi lansat pe 22 octombrie 2021, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Organizatorii  au anunțat că preţul biletelor variază între 1.300 lei şi 159 lei, în funcţie de categorie şi perioada de achiziţie. Primele bilete au preţ earlybird şi se pun în vânzare pe 3 septembrie, ora 10,00.

Concertul de la Bucureşti, de la Romexpo, este organizat de către Promusic Events şi Maximum Rock, iar biletele sunt disponibile prin www.AmBilet.ro.

Înfiinţat în 1985 de trei studenţi la prestigiosul colegiu de muzică Berklee – basistul John Myung, chitaristul John Petrucci şi bateristul Mike Portnoy – Dream Theater este grupul muzical care s-a impus ca port-stindard al sonorităţilor progresive în lumea metal.

Cel mai  nou album al trupei, “Distance Over Time”, apărut acum doi ani și constituie o sinteză muzicală a carierei trupei, apreciat atât de fanii noi, mereu uimiţi de versatilitatea şi virtuozitatea acestor muzicieni, cât şi de cei mai vechi, care reclamau într-o vreme excesul de tehnică, preferând cântecele inspirate şi mai fireşti – sau mai uşor de urmărit, în funcţie de perspectivă.