Florin Andone, ratări uriașe în meciul cu Real Madrid

Florin Andone a fost remarcat de coditianul spaniol Marca pentru evoluția sa din meciul cu Real Madrid. Foto: prosport.ro

Real Madrid a câștigat cu emoții meciul din grupele Ligii Campionilor jucat la Istanbul împotriva lui Galatasaray. Echipa lui Zinedine Zidane s-a impus cu 1-0 prin golul lui Kroos din minutul 18.

Florin Andone a jucat tot meciul în atacul lui Galatasaray și a avut două ocazii foarte mari de a marca în primele 10 minute ale partidei. De fiecare dată însă, portarul Thibaut Courtois a intervenit salvator, scrie gsp.ro. Pentru evoluția sa, Andone a fost remarcat de jurnaliștii cotidianului spaniol Marca.

După primele trei meciuri în grupa A, Galatasaray este pe ultimul loc, cu doar un singur punct. În schimb, Real Madrid este locul al doilea cu patru puncte. Liderul grupei este Paris Saint-Germain, care a învins cu 5-0 pe Brugge. Francezii au câștigat toate cele trei meciuri de până acum și au nouă puncte.

Într-un alt meci, disputat de această dată în liga a doua din Anglia, George Pușcaș a marcat pentru Reading în partida terminată la egalitate cu Queens Park Rangers, scor 2-2.  Golul lui Pușcaș a venit după o pauză de 11 meciuri în care acesta nu mai reușise să marcheze.