Florentino Perez se gândește să-l dea afară pe Zinedine Zidane

Cotidianul Mundo Deportivo scrie că Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, vrea să-l aducă pe Xabi Alonso în locul lui Zinedine Zidane. Foto: digisport.ro

Real Madrid a avut un debut catastrofal în grupele Champions League, după ce a pierdut cu 0-3 partida cu PSG de la Paris. După acest eșec umilitor, jurnaliștii spanioli scriu că președintele Florentino Perez se gândește să-l înlocuiască pe antrenorul Zinedine Zidane, potrivit digisport.ro. Iar alesul este nimeni altul decât Xabi Alonso, fostul fotbalist al echipei madrilene.

Cotidianul Mundo Deportivo, citat de AS, scrie că Alonso este preferatul președintelui Florentino Perez, care este încântat de stitlul de a antrena al ibericului. Sursa citată anunță că discuțiile dintre cele două părți ar fi demarat deja. Omul numărul 1 de la Real Madrid   le-ar fi spus apropiaților că regretă decizia de a-l lăsat pe Xabi Alonso să plece de la tineretul Realului, la Real Sociedad B. Acum, Florentino are de luat o decizie, scriu jurnaliștii spanioli.

Xabi Alonso a evoluat la Real Madrid din 2009 în 2014. În 2018 și-a început cariera de manager, la Real Madrid Under 14. În această vară, Xabi Alonso a semnat cu echipa Real Sociedad B.