Fiscul din Spania vrea să-i 26 de milioane de euro lui Neymar! Vezi care este motivul

 

Neymar ar trebui să primească un bonus de la Barcelona de 26 de milioane de euro, sumă pe care fiscul din Spania vrea să o confiște. Foto: fanatik.ro

26 de milioane de euro! Aceasta este suma colosală pe care fiscul din Spania vrea să o confiște de la Neymar! Practic, este vorba de un bonus pe care fotbalistul brazilian ar trebui să îl primească de FC Barcelona. Și asta pentru că, cu un an înainte de a pleca la PSG, Neymar şi-a prelungit contractul cu Barcelona. Potrivit unei clauze din noua înţelegere, clubul catalan trebuia să-i achite jucătorului un bonus de prelungire.

Atacantul brazilian Neymar este urmărit de autorităţile fiscale spaniole pentru taxe neplătite de 35 de milioane de euro, informează El Mundo, citat de presa internaţională.

În vara anului 2017, PSG a plătit clauza de reziliere a contractului fotbalistului cu Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro şi jucătorul a plecat la Paris. Din acest motiv, catalanii au decis să nu-i mai plătească 26 de milioane de euro, sumă rămasă din bonus.

Jucătorul a dat în judecată clubul “blaugrana”, cerând cei 26 de milioane de euro, iar fiscul spaniol a notificat tribunalul pe rolul căruia se află această speţă că, în cazul în care va decide în favoarea atacantului, banii vor fi confiscaţi.