Firea reia procedura de achiziție a 423 de locuințe pentru medici

Foto: b1.ro

Gabriela Firea a scris pe Facebook că Primăria Capitalei va relua procedura de achiziție a locuințelor pentru personalul medical din spitalele administrate de municipalitate, potrivit hotnews.ro.

Mai mult, aceasta susține că din cele 600 de locuințe prevăzute în proiect, au fost achiziționate 177 până în prezent. Firea a mers la un salon imobiliar pentru a-i invita pe dezvoltatori să depună oferte.

Conform primarului general, până în luna aprilie 2020 va fi prezentată o primă varianta a Planului Urbanistic General al Capitalei.

„Prin programul derulat de Primăria Capitalei, se achiziționează 600 de apartamente cu destinația de locuințe de serviciu pentru personalul angajat în unitățile medicale din subordinea Municipalității. Până în prezent, au fost cumpărate 177 de apartamente – cu 1, 2 sau 3 camere. Valoarea acestor locuințe, care sunt situate în sectoarele 1, 2, 6 și Bragadiru, se ridică la aproximativ 20 de milioane de euro”, a spus Gabriela Firea.

Primarul general a participat la forumul „Salonul Imobiliar – Perspective si tendinte pentru 2020”, organizat in cadrul evenimentului Salonul Imobiliar Bucuresti, la Palatul Parlamentului și cu această ocazie i-a invitat pe dezvoltatorii imobiliari la târg să depună oferte în cadrul procedurii de achiziție.