Finalul Ligii 1, decalat din cauza pandemiei de coronavirus

Foto: news.ro

Finalul sezonului din Liga 1 a fost decalat din cauza pandemiei de coronavirus, scrie sport.ro. Comitetul de Urgență al FRF s-a reunit astăzi și a decis modificarea calendarului competițional al Ligii 1. În urma hotărarii luate, play-out-ul Ligii 1 se va încheia pe 5 august.De asemenea, datele de baraj pentru promovarea/mentinerea in Liga 1 s-au mutat pe 9 si 12 august 2020:

“La solicitarea Ligii Profesioniste de Fotbal, etapa 10 din play-out s-a mutat din data de 14 iulie în data de 18 iulie, decâlandu-se astfel fiecare următoare etapă până la finalul sezonului. Etapa 14 din play-out, ultima din acest sezon, programată inițial pe 1 august, se va disputa în data de 5 august.

Prin urmare și barajul pentru promovarea/menținerea în Liga 1, în care locul 6 din play-out-ul  Ligii 1 va întâlni în dublă manșă a treia clasată din play-off-ul Ligii 2, se va disputa mai târziu decât era programat inițial, mai exact în datele de 9 și 12 august 2020″, precizează Federația Română de Fotbal într-un comunicat.