19 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Filme de văzut de Valentine’s Day

După  un weekend  marcat de gala premiilor Oscar,  urmează de această dată zile libere  dedicate sărbătorii de Valentine’s Day, iar cinematografele vor fi asaltate de comedii romantice, numai bune de văzut în doi, conform Agerpres.

Prima propunere vine de la franciza Sega, mai exact ariciul simpatic Sonic, personajul celebru al jocurilor video, ce a avut cele mai multe vânzări  din lume. El s-a actualizat în 2020 și a ajuns pe marile ecrane ca “Sonic the Hedgehog”. De remarcat este că Sonic are vocea lui Ben Schwartz şi  ajunge să lupte împotriva maleficului doctor Robotnik/Eggman, interpretat de carismaticul actor Jim Carrey. În film se pot vedea multiple tehnici de animație, imagini generate pe computer, cu scenele de live-action care se desfăşoară în oraşul San Francisco, locul unde vitezele supersonice ale ariciului Sonic îl aduc pe Pământ şi unde supereroul se simte singur.

Tot de Valentine’s Day se lansează în cinematografe “Downhill”, o comedie romantică ce ii are ca protagonişti pe Julia Louis-Dreyfus şi Will Ferrell. Julia Louis-Dreyfus, eterna câştigătoare a premiilor Emmy cu minunata sa interpretare a personajului politic din serialul “Veep”, joacă alături de Will Ferrell. Acțiunea acestei  comedii se desfăşoară în Alpii europeni. Printre  culmi înzăpezite, cei doi reușesc să își reorganizeze relația după ce scapă cu viață dintr-o avalanșă.

O altă propunere este filmul “The Photograph”. El prezintă o poveste care se desfășoară după ce o renumită fotografă s-a stins din viață. Se pare că fiica ei (interpretată de  actrița Issa Rae) găseşte o serie de imagini cu mama sa din timpul tinereții și descoperă că a avut o aventură cu vedetă a jurnalismului (LaKeith Stanfield).

Pentru cei care își doresc filme mai altfel, chiar misterioase și mai sumbre  atunci ar trebui sa meargă să vadă “Fantasy Island”. Acesta este un film inspirat din celebrul serial din anii 1970 şi 1980, care îl avea pe Ricardo Montalbán ca protagonist. În această versiune, distribuţia este reprezentată de Lucy Hale şi Michael Peńa. “Fantasy Island”  prezintă imaginea unei insule misterioase în care oricine îşi poate îndeplini fanteziile, oricare ar fi ele. Însă tonul acestui film regizat de Jeff Wadlow nu este deloc utopic sau magic, deoarece prind viaţă fantezii sumbre, chiar horror.

O altă  idee pentru o seară romantică ar putea fi premieră “Ordinary Love” care prezintă viaţa unui cuplu de vârstă mijlocie, interpretat de Liam Neeson şi Lesley Manville. Deși am crede că duc o viață perfectă, nu este chiar așa pentru că viața lor va fi complet bulversată după ce soţia este diagnosticată cu cancer la sân.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns