2 august 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Filmările pentru “Misiune imposibilă 7” au fost oprite după ce mai multe persoane din echipă au fost depistate cu Covid

Foto: Profimedia Images

Filmările de la cea mai nouă peliculă din franciza ”Misiune Imposibilă” au fost sistate timp de două săptămâni după ce mai mulţi membri ai echipei de producţie au fost depistaţi cu COVID-19, au anunţat reprezentanţii studioului Paramount Pictures. Studioul cinematografic nu a dezvăluit identitatea persoanelor infectate sau numărul acestora, potrivit digi24.ro.

Starul american Tom Cruise nu s-ar afla printre ele, relatează presa britanică. ‘‘Am oprit temporar producţia la ‘Mission: Impossible 7’ până pe 14 iunie în urma unor rezultate pozitive la testele de rutină. Respectăm toate protocoalele de securitate şi monitorizăm în continuare situaţia”, au precizat reprezentanţii studioului Paramount într-un comunicat, potrivit Agerpres.

14 persoane din echipa de producţie au fost testate pozitiv cu noul coronavirus după filmarea unei secvenţe într-un club de noapte, notează presa tabloidă din Marea Britanie, citând surse cărora nu le-a dezvăluit identitatea. Tom Cruise, asemenea altor membri ai echipei, va trebui să respecte o perioadă de carantină de 14 zile.

Un purtător de cuvânt al actorului, care este totodată producătorul peliculei, nu a fost disponibil imediat pentru a face precizări pe această temă.