18 mai 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Filmările la programul special “Friends”, difuzat de HBO Max, s-au încheiat

Foto: news.ro

 

Filmările la programul special “Friends”  în care joacă Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matthew Perry, care va fi difuzat de HBO Max, s-au încheiat, potrivit news.ro.

Contul de Instagram oficial al serialului a dat vestea că  această reuniune, care constituie de fapt un eveniment foarte  aşteptat de fani, s-a terminat.

“S-a terminat! Puteam fi mai încântaţi? Friends: The Reunion soseşte în curând pe HBO Max”, este mesajul de pe contul de Instagram.

După ce  au apărut mai  multe amânări din cauza crizei sanitare, episodul special “Friends” a început să fie filmat la Los Angeles la începutul săptămânii. Scenele au fost turnate în studioul original, Stage 24 al Warner Bros.

Programul special difuzat de HBO Max va reuni întreaga distribuţie pentru prima dată de la încheierea serialului: Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matthew Perry. Fanii nu trebuie să se aştepte la un nou episod scenarizat, ci la o conversaţie între starurile din serialul original.

Și primele imagini cu decorul au fost date publicității. Se poate vedea  astfel canapeaua lui Ross, Chandler, Joey, Rachel, Monica şi Phoebe din Central Perk, precum şi masa din lemn şi semnul “Rezervat”.