14 iunie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Festivalul Rocanotherworld de la Iaşi îşi propune reabilitarea, modernizarea şi echiparea laboratoarelor şi sălilor de clasă ale şcolii din satul Zmeu

@The Phope – (https://instagram.com/the_phope)

Rocanotherworld, programat pentru perioada 23 – 27 iunie la Iaşi, şi-a propus un demers colectiv de implicare – reabilitarea, modernizarea şi echiparea cu materiale didactice a laboratoarelor şi sălilor de clasă ale şcolii din satul Zmeu, potrivit organizatorilor.

După interacţiunea cu locuitorii din comuna Lungani în urma acţiunilor caritabile de la ultimele două ediţii ale festivalului, echipa şi comunitatea strânsă în jurul Rocanotherworld îşi doresc să aducă o schimbare în zona de educaţie.

Reabilitarea, modernizarea şi echiparea cu materiale didactice a laboratoarelor şi sălilor de clasă ale şcolii din satul Zmeu va fi ralizată pentru cele 13 săli de clasă învaţă 431 de copii din ciclurile preşcolar, primar şi gimnazial.

“Latura caritabilă a Rocanotherworld a crescut de la an la an prin cei care aleg să ne fie aproape: prieteni, artişti, voluntari şi parteneri, alături de care reuşim să ne îndeplinim misiunea asumată. Credem cu adevărat în spiritul #BeForOthers al festivalului, care demonstrează la fiecare ediţie puterea comunităţii şi importanţa valorilor care ne ghidează. Împreună putem mai mult şi mai bine şi ne dorim ca ajutorul pe care îl oferim să fie constant şi să putem face o schimbare reală în comunităţile pe care le susţinem”, spune Patricia Butucel, directorul Rocanotherworld, potrivit news.ro.

Rocanotherworld #6 va avea loc în perioada 23 – 27 iunie la Iaşi, în zona de agrement Ciric şi aduce cinci zile de concerte cu 15 trupe, dezbateri pe teme culturale, activităţi creative şi recreative. Biletele şi abonamentele sunt în număr limitat şi sunt disponibile prin reţeaua iabilet.ro.

Înscrierile în echipa de voluntari a festivalului sunt în derulare până pe 11 iunie, iar cei interesaţi pot aplica online: http://bit.ly/beforothers2021

Rocanotherworld constituie un festival explorator de muzică, artă, gânduri, oameni şi idei organizat la Iaşi începând cu anul 2016.