11 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Femeia care a accidentat mortal două fete în Capitală, lăsată în libertate sub control judiciar

Un magistrat de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 2 a respins cererea procurorilor de arestare preventivă a femeii care a produs, sâmbătă, în zona Andronache din Capitală, accidentul rutier soldat cu decesul a două fete, urmând ca ea să fie cercetată în libertate sub control judiciar, potrivit Agerpres.

Potrivit deciziei instanţei, şoferiţa a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

Sâmbătă după-amiază, o femeie de 57 de ani a pierdut controlul maşinii pe care o conducea pe o stradă în zona Andronache din Capitală, a lovit un stâlp, care s-a prăbuşit, după care maşina a fost proiectată pe trotuar, unde a accidentat mortal o fetiţă de 6 ani şi o fată de 21 ani. Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital, însă nu au mai putut fi salvate.

Imediat după accident, femeia de la volan a fost agresată de rudele fetelor accidentate, fiind transportată şi ea la spital. De asemenea, şi soţul femeii, aflat pe scaunul dreapta de lângă şofer, a fost scos din maşină de mulţimea furioasă şi a fost bătut.

Iniţial, ea a declarat că nu a consumat băuturi alcoolice, însă, potrivit rezultatelor de la INML, femeia avea o alcoolemie de 0,60 g/l în sânge, la trei ore după producerea accidentului.

Lasă un răspuns