FCSB rămâne lider în Liga 1! Toni Petrea, nemulțumit de Octavian Popescu

Foto: facebook.com/FCSBOfficial

FCSB a rămas pe primul loc în clasamentul Ligii 1 și după etapa a 17-a. Echipa antrenată de Toni Petrea a remizat în deplasare, scor 2-2, cu Viitorul Constanța. Golurile partidei au  fost marcate de Matei (penalty), Ely Fernandes respectiv Tănase (penalty) și Dussaut (autogol).

La finalul partidei, antrenorul bucureștenilor, Toni Petrea, a explicat de ce l-a schimbat pe Octavian Popescu în min.69, scrie sport.ro. ,,E normal să se vorbească despre el, a avut evoluții constant bune, dar e un copil, trebuie să înteleagă faptul că nu e suficient să joci un meci sau două, să le faci bune și după să nu te mai pregătești cum trebuie sau să ai o evoluție nesatisfăcătoare.

I-am spus că trebuie să fie cu picioarele pe pământ, să se maturizeze și să conștientizeze că e la o echipa mare și așteptările sunt foarte mari”, a declarat Petrea la conferința de presă.

FCSB este lider în Liga 1 cu 38 de puncte, CFR Cluj este pe locul 2 cu 37 de puncte, iar Universitatea Craiova a  rămas pe locul, având 34 de puncte. Viitorul Constanța ocupă locul 7 cu 22 de puncte.