Familia Alexandrei Măceșanu crede că fata este în viață! Vezi primele declarații ale tatălui fetei

Foto: mediafax.ro

Tatăl Alexandrei, Ioan Măceșanu, a declarat că nu și-a pierdut încrederea că fata este în viață. Potrivit mediafax.ro, acesta este de părere că Alexandra trebuia căutată din momentul în care a fost raportată dispariția ei.

„Când am venit acasă, soția mi-a spus că o suna de la ora două, trei și nu răspunde la telefon. I-am spus: „Ai răbdare, să sunăm la prietene”. Am întrebat, nimeni nu știa. Apoi ne-am dat seama: e ceva. Telefonul era închis. Am întrebat, am sperat”, a spus Ioan Măceșanu.

Tatăl minorei a povestit că aceasta visa să devină polițistă, ca o ironie a sorții, în condițiile în care chiar oamenii legii au eșuat în salvarea fetei. Mai mult, fata era o fire politicoasă, iar relația cu părinții era una foarte apropiată. „Când pleca întreba „Tati, mă lași?”. (…) Noi pentru ea am fost mai mult decât părinți, vorbeam orice, învățam, mă întreba dacă e bine. Ne consultam, nu am cuvinte”, a mai declarat Ioan Măceșanu.

Gheorghe Dincă a sechestrat-o pe Alexandra miercuri, 24 iulie. Joi dimineața, bărbatul a plecat la farmacie să cumpere creme pentru a trata rănile de la mâinile Alexandrei. Fata a reușit să apeleze la 112, după ce a găsit unul dintre cele trei telefoane ale criminalului. Gheorghe Dincă a mărturisit, sâmbătă, că a ucis-o pe Alexandra.