Facebook adoptă munca de acasă pe termen nedefinit

Foto: news.ro

Facebook va implementa sistemul muncii de acasă şi după relaxarea restricţiilor pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, după cum i-a anunțat pe angajaţi directorul general al companiei, Mark Zuckerberg, potrivit news.ro.

De altfel, Facebook, care a anunţat deja că va continua planurile de a angaja 10.000 de ingineri şi angajaţi de produs în acest an, va  mai construi trei ”huburi” în Atlanta, Dallas şi Denver.

”Ideea cu aceste huburi este că dorim să ne extindem. Dorim să ne concentrăm energia de recrutare în unele oraşe unde putem atrage sute de ingineri”, a spus Mark Zuckerberg.

Decizia Facebook este similară cu cele anunţate în această lună de Twitter şi de compania de plăţi Square, care au fost primele companii de tehnologie importante care au adoptat munca de acasă pe termen  nedefinit.

Compania canadiană de comerţ electronic Shopify, care la începutul acestei luni a devenit pentru scurt timp cea mai valoroasă companie din Canada, a anunţat la rândul ei că a prelungit munca de acasă a angajaţilor până în 2021.