3 august 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

„F9: The Fast Saga” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

Foto: news.ro

 

„F9: The Fast Saga” care reprezintă cel mai recent film din franciza „Fast & Furious” a Universal, a reușit să se menţină pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

De fapt, în al doilea weekend de la premieră, filmul regizat de Justin Lin, cu Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, John Cena şi Tyrese Gibson în distribuţie, a generat încasări de 24 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

La nivel global, lungmetrajul cu buget de producţie de 200 de milioane de dolari a obţinut încasări de peste 500 de milioane de dolari.

Animaţia „The Boss Baby: Family Business”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, actorii Alec Baldwin, James Marsden şi Eva Longoria, a debutat cu încasări de 17,3 milioane de dolari. Fraţii Templeton au devenit adulţi şi s-au îndepărtat unul de celălalt, însă un nou copil cu o abordare avangardistă este pe punctul de a-i aduce împreună din nou şi de a inspira o nouă afacere de familie.

Filmul horror „The Forever Purge”, regizat de Everardo Gout, a debutat pe  cea de-a treia poziţie  în clasamentul de weekend, cu încasări de 12,7 milioane de dolari.

Thrillerul „A Quiet Place Part II” al lui John Krasinski, cu Emily Blunt în rol principal, a coborât două poziţii, până pe patru, după ce, în al şaselea weekend de la debut, a generat încasări de 4,2 milioane de dolari. La nivel global, filmul a obţinut încasări de aproximativ 258 de milioane de dolari.

Tot două locuri a pierdut în clasament şi comedia de acţiune „The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, cu Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek şi Antonio Banderas în distribuţie. Filmul a generat, în al treilea weekend de la debut, încasări de 3 milioane de dolari.

În top 10 al box office-ului nord-american se mai află de comedia de acţiune „Cruella”, animaţia „Peter Rabbit 2: The Runaway”, filmul horror „The Conjuring: The Devil Made Me Do It”, musicalul „In the Heights” şi de comedia „Zola”.