23 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Expoziţia regală de la Palatul Elisabeta va fi deschisă publicului începând de joi

Foto: news.ro

Expoziţia regală de la Palatul Elisabeta  se va deschide pentru  public începând de joi şi până la 25 aprilie. De asemenea, vizite se vor putea face şi în perioada 8 mai – 6 iunie, potrivit unui comunicat news.ro.

Potrivit unui anunţ ce a apărut pe pagina de Facebook a Familiei Regale, vizitatorii pot intra în palat în fiecare săptămână din aceste perioade,  în zilele de  joi până duminică, în intervalele orare 10.00 – 13.00 şi 14.00 -17.00.

Totodată, expoziţia va fi deschisă, de asemenea, în lunile iulie, august, septembrie, octombrie şi noiembrie 2021, în perioade ce vor fi anunţate ulterior.

Vizitatorii  vor putea descoperi elemente de noutate.  De asemenea, ei  vor primi un pliant cu fotografii şi texte care descriu pe larg expoziţia permanentă.

Cei care doresc să vadă expoziția, trebuie să știe că nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Şoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 Bucureşti (prin Intrarea Româneşti de lângă Muzeul Satului).

Accesul se va face pe baza biletelor de intrare. Biletele pot fi plătite cu card bancar. Tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenţi şi pensionari 20 de lei; pentru adulţi 40 de lei. În eventualitate în care se dorește organizarea unor vizite de grup,  trebuie să se facă o solicitare  în prealabil la  adresa de mail relatii.cu.publicul@palatulelisabeta.ro.