18 aprilie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Expoziţia regală de la Palatul Elisabeta se închide duminică din cauza răspândirii Covid-19

Foto: news.ro

A fost anunțat faptul că Asociaţia Casa Majestăţii Sale a  hotărât să închidă temporară Expoziţia regală de la Palatul Elisabeta la sfârşitul zilei de duminică, ziua Sfinţilor Mihail şi Gavriil, din cauza situaţiei creată de răspândirea Covid-19, potrivit unui comunicat news.ro.

Prin urmare vizitatorii care doresc pot veni la palat, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalele orare 10.00 – 13.00 şi 14.00 -17.00.

Sezonul de toamnă este dedicat Regelui Mihai I şi a cuprins ziua de naştere a suveranului (25 octombrie) şi ziua sa onomastică (8 noiembrie).

De altfel expoziţia are, în acest sezon, elemente de noutate. Totodată, vizitatorii vor primi un pliant cu fotografii şi texte care descriu pe larg expoziţia permanentă.

Este improtant de menționat că vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare din Şoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 Bucureşti (prin Intrarea Româneşti de lângă Muzeul Satului).

Accesul se va face pe baza biletelor de intrare. Biletele pot fi plătite cu card bancar. Tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenţi şi pensionari 20 de lei; pentru adulţi 40 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns