Explozie într-un apartament din Târgu Jiu! O bătrână a ajuns la spital

Foto: agerpres.ro

O femeie în vârstă de 83 de ani a fost transportată la spital cu arsuri la nivelul feţei, în urma unei deflagraţii produse astăzi într-un apartament din municipiul Târgu Jiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, potrivit Agerpres.

,,Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de o deflagraţie produsă la un apartament situat pe strada Victoriei din municipiul Târgu Jiu. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum şi o ambulanţă din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenţie constatând că, în urma deflagraţiei produsă din cauza unei acumulări de gaze de la un aparat de gătit amplasat în balconul imobilului, o persoană de sex feminin în vârstă de 83 de ani a suferit arsuri de gradul I la nivelul feţei”, a precizat Florin Chisim.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Târgu Jiu.

Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu. Nu au fost afectate alte imobile şi nu s-a impus evacuarea celorlalţi locatari