23 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

EXCLUSIV! Iuliu Mureșan ne-a spus exact ce va face Arpad Paszkany diseară la FCSB-CFR Cluj

Foto: gazetadebistrita.ro

Fostul președinte al campioanei României, Iuliu Mureșan, a vorbit în exclusivitate pentru gazetadestiri.ro despre derby-ul de diseară, FCSB-CFR Cluj. Mureșan ne-a precizat și câteva amănunte despre Arpad Paszkany, fostul finanțator al grupării din Gruia. Mai exact, fostul finanțator care s-a retras din lumea fotbalului rămâne un suporter al echipei ardelene, dar de la distanță, după spusele lui Mureșan.

,,Arpi are mai multe preocupări, vine rar în Cluj-Napoca. Am făcut o treabă împreună la CFR, am luat echipa de jos și am făcut-o campioană, cu participări în Champions League și în Europa League. Lucrurile s-au schimbat, au venit alt acționariat și el nu se mai implică deloc, la fel ca și mine. Cei care care conduc acum clubul o fac bine, se vede în rezultate. Arpi era și a rămas adeptul unui joc ofensiv, cu multe faze de poartă, ceea ce nu a jucat în marea majoritate a timpului CFR-ul. Am avut și avem discuții contradictorii pe această temă , dar eu mă apăram cu rezultatele.  Ultima oară am vorbit cu el ieri, dar nu despre meciul de diseară. Cred că se va uita diseară la meci. De altfel, el era preocupat să vadă așa meciuri de fotbal și în urmă cu 10-12 ani, când acest lucru era mai greu de făcut, ținând cont de faptul că era plecat în străinătate. Făcea tot felul de lucruri și ne implica și pe noi. Meciul de diseară e un meci direct, deloc decisiv, pentru că vorba aceea cu cine iese campioană în sezonul regular este și campioana sezonului nu este valabilă. Eu m-am retras din fotbal. Sunt bine acum cum sunt”, a spus Iuliu Mureșan despre Arpad Paszkany.

Fostul președinte al CFR-ului a vorbit și despre antrenorul echipei din Gruia, Edi Iordănescu. ,,E un antrenor profesionist, nu se pune problema că este stelist. Cine are astfel de sentimente nu e antrenor și nu are rezultate. Dacă ești sentimentalist în fotbal ai de pierdut”, a mai spus Mureșan.

Din informațiile obținute de gazetadestiri.ro, Arpad Paszkany se află în Cipru unde desfășoară mai multe afaceri. Până la publicarea acestui articol, Paszkany nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere.

FCSB-CFR Cluj se va juca în această seară pe Arena Națională de la ora 20:30.

 

 

Lasă un răspuns