Eugen Tomac: PMP este dispus să creeze o alianță în jurul candidaturii lui Nicușor Dan

Foto: agerpres.ro

Partidul Mişcarea Populară este dispus să creeze o alianţă în jurul candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, cu o listă comună pentru Consiliul General, a declarat preşedintele PMP, Eugen Tomac, potrivit Agerpres.

,,PMP este dispus oricând să creeze o alianţă în jurul candidaturii lui Nicuşor Dan, cu o listă comună pentru Consiliul General. Aceasta trebuie să fie creată şi agreată de candidat, fiind echipa alături de care va lucra. De asemenea, candidaţi comuni la toate sectoarele”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Liderul PMP precizează că nu a fost invitat în Alianţa pentru Bucureşti, pentru că USR se opune. ,,Situaţia este foarte simplă – PMP nu a fost invitat în Alianţa pentru Bucureşti. USR se opune. Nu am avut ieri (n.r. – miercuri) nicio negociere, singura persoană cu care am discutat în această perioadă în mod onest a fost Nicuşor Dan, pe care îl cunosc de 20 de ani”, a mai precizat Eugen Tomac.

“Avem candidaţi care şi singuri vor învinge PSD, însă într-o alianţă putem câştiga în cel puţin cinci sectoare. Separat, în cel mai fericit caz, un singur sector va avea primar de dreapta”, a mai declarat  preşedintele PMP.