Eugen Tomac îl critică pe Marcel Ciolacu! Vezi ce a declarat

Preşedintele PMP, Eugen Tomac,  susține că PSD transmite un mesaj ,,foarte prost” după ce Marcel Ciolacu a fost surprins la o masă organizată la un restaurant din Sărata Monteroru, alături de alte 10 persoane, în contextul pandemiei de COVID-19, notează Agerpres.

,,Fiind probabil într-un moment de euforie totală după alegerea pe viaţă a lui Iordache în fruntea Consiliului Legislativ, conducerea PSD a decis să marcheze victoria într-un restaurant, deşi acest lucru este ilegal în aceste zile negre de pandemie. Mesajul transmis de liderul PSD este unul foarte prost pentru că vine la doar o zi în care Marcel Ciolacu ne invita pe toţi să semnăm un pact pentru sănătate”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

În spaţiul public au apărut, sâmbătă, imagini cu Marcel Ciolacu stând la masă, la un restaurant, alături de alte 10 persoane, în condiţiile în care în contextul pandemiei de COVID-19 numărul maxim permis este de şase.

Poliţiştii au aplicat în acest caz 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.000 de lei. Marcel Ciolacu a declarat că va plăti amenda, însă a susţinut că premierul Ludovic Orban foloseşte Poliţia ,,în scopuri politice”.