17 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Emma Răducanu pune pe plan secund angajamentele din afara terenului

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a anunţat că nu va lăsa angajamentele din afara terenului să devină un obstacol în antrenamentele ei pentru revenirea la forma care i-a permis că câştige în acest an US Open, primul ei turneu de Grand Slam, potrivit Agerpres.

În septembrie, Răducanu, de origine română, a devenit prima jucătoare din calificări care s-a impus la US Open, iar celebritatea i-a adus instantaneu numeroase angajamente din lumea modei şi a mass mediei.

Jucătoarea de 18 ani, eliminată apoi în turul doi la Indian Wells şi în sferturi la Transylvania Open, a subliniat însă că tenisul rămâne prioritatea ei numărul unu.

”Am lămurit clar fiecare persoană din echipa mea că nu voi anula un singur antrenament sau sesiune de pregătire pentru angajamentele din afara terenului”, a punctat Emma Răducanu, pentru prima oară favorită numărul unu în cariera ei, la turneul WTA 250 de la Linz, la care Simona Halep este cap de serie nr. 2.

După US Open, Răducanu s-a despărţit de antrenor şi în prezent se descurcă singură, dar a precizat că va avea pe cineva în colţul ei înainte de turneul Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, care va avea loc în ianuarie.

”Aici sunt singură şi voi fi propriul meu antrenor în această săptămână, ceea ce cred că este foarte bine pentru mine pe termen lung. Mă simt foarte pozitivă în ce priveşte situaţia mea ca antrenor. Voi avea însă un antrenor la Australian Open”, a adăugat jucătoarea britanică, care la Linz va juca direct în optimi cu o jucătoare din calificări.

Print Friendly, PDF & Email