Elena Udrea surprinde din nou! Vezi ce a spus despre Alina Bica

Elena Udrea a mers astăzi la Curtea de Apel București, unde a avut loc un nou termen în procesul în care ea este acuzată de trafic de influenţă şi spălarea banilor. Fostul ministru al Turismului a făcut mai multe declarații interesante. În primul rând, Elena Udrea s-a arătat convinsă că fosta șefă DIICOT, Alina Bica, nu se va întoarce în România. “Cu ,,Alina Bica am mai vorbit. Din câte ştiu eu, Alina Bica nu mai calcă în România, nu mai vine în România”, a spus Elena Udrea, potrivit Agerpres.

Ea a mai precizat că se va prezenta la toate procesele pe care le are în instanță, pentru că are încredere în justiție. ,,Cred că lucrurile se schimbă în bine în justiţie şi cred că am şansa să mă apăr corect şi că argumentele mele, care sunt probate şi în fapt şi în drept, vor fi avute în vedere. Voi participa şi mă voi implica activ în procesele mele de data aceasta, lucru pe care nu l-am făcut înainte ştiind că orice aş face soarta mea era pecetluită”, a mai spus Elena Udrea.

Fostul ministru al Turismului a vorbit și despre procesul pentru care s-a prezentat astăzi la Curtea de Apel București. În legătură cu acest caz, Elena Udrea şi-a exprimat speranţa că dosarul va fi retrimis la DNA. Ea a vorbit și despre acuzația făcută de DNA că a primit mită cinci milioane de euro. „Este vorba despre banii dați în campania din 2012 la PDL București pentru alegerile locale. Nu sunt bani luați de Elena Udrea. Domnul avocat vă poate spune că am primit o soluție în care procurorii recunosc că acești bani au fost cheltuiți la partid, ceea ce, în opinia noastră și conform legii de atunci, este o finanțare nelegală de partid care nu are caracter penal pentru mine, ca șef al organizației PDL București”, a mai declarat Elena Udrea.