Elena Udrea a fost audiată la Secția Specială! Vezi ce declarații a făcut

Elena Udrea a spus că a fost citată la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie pentru o plângere pe care a  depus-o la Parchetul General în anul 2017. Foto: captură Antena3

Elena Udrea s-a prezentat astăzi la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie. Ea a precizat că a fost a fost citată în calitate de parte vătămată într-un dosar referitor la o plângere depusă la Parchetul General în anul 2017.

,,Am fost citată în calitate de parte vătămată. Parte vătămată într-un dosar referitor la o plângere pe care am depus-o la Parchetul General în 2017 împotriva domnului procuror Bulancea, doamnei Ana Dana şi domnului Popovici. Eu cred că este corect să se ancheteze şi procurorii atunci când fac abuzuri sau magistraţii atunci când fac abuzuri”, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

Fostul ministru al Turismului a adăugat că la dosar sunt înregistrări cu respectivii procurori care “puneau la cale o declaraţie falsă” împotriva sa. ,,Din câte știu, la vremea respectivă eu depusesem înregistrări telefonice și comunicarea cu un anumit personaj care rămăsese secret, dar eu aveam fotografii cu persoana respectivă, care susținea că avea înregistrări cu acești procurori care puneau la cale o declarație falsă împotriva mea. Între timp am aflat și cine e persoana. Cred că acest caz va fi curând probat și atunci vom vedea care sunt consecințele”, a mai spus Elena Udrea.