29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Edi Iordănescu o avertizează pe CFR Cluj! Vezi detalii

Foto: telekomsport.ro

Edi Iordănescu îi avertizează pe cei de la CFR Cluj după meciurile cu Universitatea Craiova și Astra Giurgiu, scrie digisport.ro. Rămas liber de contract după plecarea de la Gaz Metan Mediaș, antrenorul crede că rezultatele ardelenilor din aceste două partide (2-3 cu Universitatea Craiova, 2-2 cu Astra) pot conta în lupta pentru titlu.

,,Cinci goluri în două meciuri. Cred că, în trecut, CFR-ului nu i se întâmplau astfel de lucruri. Nu știu cum să etichetez ce se întâmplă exact. CFR este echipa cu mai multă maturitate, iar Craiova echipa cu mai mult entuziasm. Aceste două jocuri îi pot fi capitale CFR-ului. 

Craiova mi se pare că are rețeta completă, pare că e anul ei. Știu că e un club foarte bine structurat, care oferă condiții foarte bune. Au și un lot valoros, sunt jucători care au calitățile necesare pentru a reuși această performanță. La jocul cu CFR a fost tăioasă, verticală când a avut nevoie. La meciul cu Mediaș a avut ceva slăbiciune. Poate să surprindă pozitiv”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport Special.

Universitatea Craiova și CFR Cluj vor juca în ultima etapă a campionatului, partidă care ar putea decide titlul de campioană în Liga 1.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns