26 mai 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Ed Sheeran, Liam Gallagher, Doja Cat, Dave, Little Simz vor cânta la Brit Awards

Foto: News.ro

Dave, Doja Cat, Ed Sheeran, Holly Humberstone, Liam Gallagher şi Little Simz sunt între primii artişti anunţaţi care vor cânta la gala de anul acesta a premiilor Brit, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Marea Britanie, scrie Variety.

Ceremonia, care se va desfășura la O2 Arena din Londra pe 8 februarie, va fi transmisă de ITV şi ITV Hub, şi online prin intermediul canalului de YoyTube al premiilor Brit.

În ciuda unei scăderi a numărului de infectări cu Covid-19 şi a deciziei guvernului Regatului Unit de a reduce restricţiile, ţara continuă să înregistreze mai mult de 100.000 de noi infectări şi 330 de decese pe zi din cauza Omicron.

Dorind să asigure siguranţa participanţilor, organizatorii galei au cerut artiştilor, nominalizaţilor şi invitaţilor un test negativ la sosire. Fanii vor putea cumpăra bilete anul acesta în arenă, iar artiştii nominalizaţi vor avea locuri într-o zonă exclusivistă. În plus, publicul nu va fi distanţat, dar i se va cere să poarte mască atunci când nu mănâncă sau bea.

Adele şi Ed Sheeran au fost anunţaţi principalii nominalizaţi pentru Brit Awards 2022. Rapperii Dave şi Little Simz au primit de asemenea patru nominalizări la premii.

Cântăreaţa britanică Adele, care s-a clasat în fruntea topurilor din lume cu albumul „30”, şi-a asigurat patru selecţii, inclusiv pentru „Best Album”, „Best Artist” şi ”Best Song” pentru „Easy On Me”. La categoriile „Best Album” şi „Best Artist” se confruntă cu Sam Fender.

În privința categoriei „Best International Artist”,  se știe deja că Doja Cat, Olivia Rodrigo, Billie Eilish şi Lil Nas X au fiecare câte două nominalizări şi toţi se confruntă cu Taylor Swift.

Câştigătorul premiului Rising Star este Holly Humberstone.

Organizatorii au anunţat luna trecută că renunţă la premiile pentru interpretare acordate în baza genului, iar de anul viitor va fi acordat un singur trofeu pentru cel mai bun artist.

Ceremonia va fi găzduită pentru prima dată de actorul de comedie Mo Gilligan.

Print Friendly, PDF & Email