Dusan Uhrin amenință că pleacă de la Dinamo! Vezi ce ultimatum a dat conducerii

Dusan Uhrin le cere șefilor lui Dinamo să fie plătit la zi până pe 15 noiembrie. În caz contrar, va demisiona. Foto: prosport.ro

Antrenorul Dusan Uhrin se gândește să-și dea demisia de la Dinamo din cauza problemelor financiare. Potrivit Fanatik, Uhrin a primit doar 4.000 de euro din 13 august de când a venit la clubul din Ștefan cel Mare, deși are un salariu lunar de 10.000 de euro.

Unora dintre fotbaliștii dinamoviști li s-au achitat restanțele financiare, dar se pare că tocmai antrenorul echipei a fost uitat de conducere. În aceste condiții, Dusan Uhrin le-ar fi spus unor apropiați ai săi că nu mai rezistă într-o astfel de situație. ,,Am cheltuit la București de când am venit mai mult decât mi-a dat Dinamo pe 3 luni de muncă. Asa nu se mai poate!”, le-ar fi spus antrenorul ceh prietenilor săi.

Mai mult decât atât, Dusan Uhrin a amenințat că-și va da demisia și le-a dat un ultimatum șefilor lui Dinamo. ,,Sunt un om de bună credință, am înțeles situația, dar nu-mi place să fiu luat la mișto. Vă rog să rezolvați să fiu cu banii la zi până săptămâna viitoare, pe 15 noiembrie, altfel îmi văd de drumul meu”, a fost mesajul lui Dusan Uhrin pentru șefii lui Dinamo.