Dumitru Dragomir propune 4 nume pentru șefia LPF

Foto: fanatik.ro

Gino Iorgulescu mai are de stat doi ani ca președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, dar Dumitru Dragomir propune 4 nume pentru șefia LPF, scrie digisport.ro.

,,Dacă într-o zi se gândesc să îl schimbe pe Gino Iorgulescu, atunci eu nu l-aș vedea capabil pe Justin Ștefan să conducă LPF. Eu unul aș alege dintre Valeriu Argăseală, Bogdan Bălănescu și Iuliu Mureșan. Vă dau și un al patrulea nume, cu toate că primii trei pe care i-am enumerat sunt mult mai experimentați și sunt favoriții mei. În cursă l-aș băga totuși și pe Răzvan Zanfir, cel care a lucrat foarte mult cu Iuliu Mureșan. Le spun președinților de club să ia în seamă propunerile mele pentru că știu foarte bine ce vorbesc”, a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Gino Iorgulescu a câștigat pentru a doua oară alegerile pentru șefia LPF pe 23 septembrie 2017, contra lui Sorin Drăgoi. Fostul jucător de la Sportul Studențesc s-a impus cu 13-1 la numărarea voturilor, astfel că a obținut un nou mandat pe cinci ani.

Gino Iorgulescu  a fost ales pentru prima oară preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal pe 14 noiembrie 2013. Atunci, el a primit 11 voturi, faţă de cele 7 avute de contracandidatul său de atunci, Dumitru Dragomir.