29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Dumitru Beianu, Președintele CJ Giurgiu, dispune după bunul plac de funcțiile și de banul public

Dumitru Beianu, Președinte al Consiliului Județean Giurgiu, îi sugerează lui Cătălin Lupu, Manager al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, că va câștiga un concurs măsluit, în care să obțină postul de Director Adjunct.

Conform unei hotărâri recente adoptate de Consiliul Județean Giurgiu, hotărârea nr. 113 din 25.05.2021, privind rectificarea bugetului propriu de venituri și cheltuieli al Județului Giurgiu pentru anul 2021, se alocă suma de 10.880.000 lei tocmai pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu: pentru cheltuieli personal de 7.480.000 lei și pentru cheltuieli materiale de 940.000 lei. Aceeași direcție în care învârte și funcțiile după bunul plac și organizează concursuri măsluite pentru ocuparea posturilor.
Banii pe care îi distribuie provin din încasarea redevenței plătite pentru gestiunea serviciului de operare a Centrului de Management al Deșeurilor Fratești, și ar trebui să fie destinați Fondului de întreținere, înlocuire si dezvoltare, pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii serviciilor publice care beneficiază de asistență financiară nerambursabilă din partea Uniunii Europene, conform legii în vigoare și a documentației de atribuire a Contractului de delegare.
CMID Frătești este un proiect de dezvoltare a infrastructurii serviciilor publice care beneficiază de asistenţă financiară nerambursabilă din partea Uniunii Europene iar constituirea Fondului de întreținere, înlocuire și dezvoltare reprezintă o obligație în sarcina CJ Giurgiu, și nu o opțiune, în funcție de bunul plac al domnului Beianu, care dispune de banul public după cum consideră dânsul.
Aceasta nu este însă decât o nouă ilegalitate comisă de Președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, care învârte banii și funcțiile publice după bunul său plac.

Print Friendly, PDF & Email