Donald Trump mai are un nepot! Vezi cum arată familia președintelui SUA

Donald Trump a devenit bunic a zecea oară! Și asta după ce fiul său Eric a anunțat că soția lui a născut o fetiță, potrivit news.ro. ”Lara Trump şi cu mine suntem încântaţi să o primim pe Carolina Dorothy Trump în această lume. Te iubim deja!”, a anunţat Eric Trump pe Twitter.

Acesta este mesajul prin care Eric Trump, fiul președintelui american, a anunțat că soția sa a născut o fetiță. Bebelușul este al zecelea nepot al lui Donald Trump. Foto: Twitter

Astfel, bebeluşul este al zecelea nepot al preşedintelui american. Ajuns la vârsta de 73 de ani, Donald Trump are cinci copii cu trei femei. Primii doi copii din prima sa căsătorie, Donald Junior şi Ivanka, au deja cinci şi, respectiv, trei copii, iar Eric şi Lara mai au un fiu.

De la instalarea tatălui său la Casa Albă, în ianuarie 2017, Eric Trump conduce, împreună cu fratele său mai mare Donald Jr., Trump Organization, societatea care gestionează investiţiile familiei Trump în Statele Unite şi în străinătate.

Lara Trump, în vârstă de 36 de ani, o fostă jurnalistă, este foarte angajată în apărarea animalelor şi gestionează, împreună cu soţul său, Fundaţia Eric Trump, care finanţează spitale pentru copii. Ea intervine cu regularitate pe platouruile de filmare ale televiziunilor, pentru a apăra politica socrului său.