16 iunie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Dominic Fritz şi-a anunţat candidatura la şefia filialei judeţene a USR PLUS

Foto: Agerpres

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, şi-a anunţat, aseară, candidatura la preşedinţia filialei Timiş a USR PLUS.

Fritz a spus că resimte acest gest “ca pe o responsabilitate” de a-şi pune la dispoziţie “toată greutatea funcţiei, experienţa de a coagula oameni şi viziunea europeană pentru o nouă cultură politică”.

“Am anunţat astăzi colegilor din USR PLUS candidatura mea la preşedinţia filialei Timiş. După cum probabil aţi aflat, justiţia a aprobat de curând fuziunea dintre partidele USR şi PLUS care s-au prezentat la alegeri, în ultimii doi ani, într-o alianţă. Acum suntem un singur partid care are datoria faţă de voi, cei care ne-aţi ales, să fim partidul care are nu doar voinţa, ci şi puterea să schimbe România în bine. Candidez pentru că o resimt ca responsabilitatea mea de a pune în slujba acestui proiect unificator toată greutatea funcţiei mele, experienţa mea de a coagula oameni şi viziunea mea europeană pentru o nouă cultură politică”, a spus Dominic Fritz, prin intermediul  paginii sale de Facebook.

În același timp, el a adăugat că prioritatea sa este municipiul Timişoara, iar împreună cu o echipă de colegi buni, care au dovedit implicarea lor şi au câştigat bătălii politice şi electorale, “vreau să ducem mesajul USR PLUS de transformare în tot judeţul”.

“Timişoara va genera bunăstare şi progres şi pentru Timiş, dacă vom avea capacitatea să transmitem bune practici de guvernare şi soluţii inovatoare în fiecare comunitate din jur”, a mai punctat Fritz.

În cest moment, filiala judeţeană a alianţei USR PLUS este condusă de Cristian Moş, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.