Doi vizitatori și-au scrijelit numele pe spatele unui rinocer în Franța

Foto: stirileprotv.ro

Un grup de vizitatori și-au scrijelit numele pe spatele unui rinocer. Potrivit irishpost.com, întâmplarea a avut loc la o grădină zoologică din Franța.

Conducerea grădinii a fost extrem de indignată de fapta acelor indivizi și a declarat că aceștia sunt “lipsiți de respect”. Rinocerul, în vârstă de 35 de ani, avea scrijelit pe spate două nume, mai exact “Camille” și “Julien”.

Incidentul a avut loc la grădina zoo La Palmyre, din sudul Franței. Aceasta este vizitată de aproximativ 700.000 de oameni în fiecare an. Parcul a declarat că nu va lua măsuri legale împotriva celor vinovați, dar a anunțat că este șocat de prostia și de lipsa de respect a celor responsabili.

Rinocerul, pe nume Noelle, nu a fost rănit în urma incidentului. Urmele de pe spatele său au fost îndepărtate de pe pielea sa. Mai mult, conducerea grădinii ia în considerare instalarea unor camere de supraveghere pentru a preveni alte astfel de incidente.
Rinocerii au pielea groasă și este improbabil ca Noelle să fi simțit ceva, însă având în vedere faptul că specia sa este pe cale de dispariție, ar trebui ca aceasta să fie tratată cu respect. La nivel global, mai sunt în viață aproximativ 30.000 de rinoceri.

 

Foto: twitter.com