Doi fotbaliști de la Concordia Chiajna au coronavirus

Foto: facebook.com/csconcordiachiajna

Concordia Chiajna s-a reunit pentru reluarea pregătirilor în vederea viitorului sezon de Liga a 2-a, programat să înceapă pe 22 august. Totul a început cu testarea pentru coronavirus, iar doi dintre jucători, Andrei Marc şi Ionuţ Biceanu, au ieşit pozitiv, scrie digisport.ro.

Conform protocolului medical, toată echipa și staff-ul tehnic au intrat în izolare pentru o săptămână, iar marţi se va efectua o nouă testare pentru a vedea dacă se pot începe antrenamentele. ,,N-am apucat să stăm împreună. Ne-am întâlnit doar atunci când am fost să facem testele. Pentru că a ieşit așa, o săptămână am fost nevoiţi să stăm acasă. Mâine (n.r. marţi, 30 iunie), conform protocolului, repetăm testarea“, a explicat pentru Digi Sport Florin Bratu, antrenorul echipei Concordia Chiajna.

,,La testul rapid PCR, Andrei Marc a ieșit că ar fi avut virusul și am repetat testele miercuri, unde au fost testati pozitiv Marc și Biceanu. Acum echipa e în izolare o săptămână, după care vom face din nou testele”, a declarat Cristi Tănase, preşedintele echipei din Chiajna, pentru ziare.com