DNA s-a autosesizat în scandalul Răzvan Cuc – TAROM

Tot scandalul a plecat de la faptul că Mădălina Mezei, fosta directoare TAROM, a spus că Răzvan Cuc i-a cerut să rețină avioanele la sol pentru ca parlamentarii să nu ajungă la moțiunea de cenzură. Foto: Facebook

DNA s-a autosesizat în cazul acuzațiilor aduse ministrului transporturilor, Răzvan Cuc, conform cărora acesta i-ar fi cerut fostei directoare TAROM, Mădălina Mezei, să rețină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură.

DNA a făcut deja primul pas în acest caz, astfel a stabilit deja un calendar al audierilor. Prima care va da declaraţii este fosta directoare a TAROM, Mădălina Mezei. Ea a fost citată pentru luni dimineaţă la DNA.

Mădălina Mezei, fosta directoare TAROM, a declarat că refuzul său de a opri avioanele la sol este motivul pentru care a fost schimbată din funcție în urmă cu două zile. Răzvan Cuc a reacționat pe Facebook la acuzațiile fostului manager al companiei aeriene de stat. „Minciunile pe care le aruncă acum pe piață, crezând că cineva ar putea să-i securizeze poziția de director general, nu au nicio acoperire”, a scris Răzvan Cuc.

În urma acestui scandal, Viorica Dăncilă a trimis Corpul de Control la compania aeriană și TAROM și la Ministerul Transporturilor în scopul clarificării manageriale semnalate de mass-media.